ANKER i sig selv er et af de mere seriøse brands på markedet – generelt indenfor elektronik. De må betegnes som first movers indenfor flere elektroniske komponenter og er i den grad i frontlinjen, når det kommer til innovation. Generelt har ANKER 5 nøglemærker:

ANKER – Soundcore – eufy – NEBULA og ROAV

Anker er verdens førende inden for opladningsteknologi. Dette inkluderer trådløs opladning, opladning af biler og bærbare, samt deres mest sælgende vægopladere. Ankers banebrydende Power Delivery-teknologi er især designet til opladning af telefoner, tablets og laptops – hvilket sker med en enestående hastighed for mange af deres produkter.

Anker blev stiftet i 2009. Ifølge ANKER selv var det en gruppe venner, der fandt sammen gennem et arbejdet hos Google og nu – godt 11 år senere, er ANKER en af – hvis ikke de største på markedet, når det kommer til opladning og dermed powerbanks. Selvom ANKER leverer nogle af de bedste powerbanks, er de faktisk ganske konkurrencedygtige, når det kommer til pris. En ANKER powerbank kan fås helt ned i et par hundrede kroner – ikke meget mere end nogle af de andre gode brands koster.

ANKER dækker over flere ret interessante teknologier i deres produkter. F.eks. USB-C Power Delivery og Qualcomm Quick Charge, der findes i mange af deres enheder. Et af de mest populære er deres patenterede PowerIQ teknologi, der sikrer den mest effektive opladning på markedet overhovedet.

Er du på udkig efter en powerbank, der virkelig kan levere på både design, teknologi og performance, så er det en ANKER powerbank, du vil have.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.