GreyLime powerbanks er et af de nyere brands på markedet. Brandet har kun eksisteret siden 2015 og har fra det tidspunkt leveret powerbanks til det danske folk. GreyLime vokser og er især store indenfor b2b området, hvor deres produkter er yderst populære – en af de primære årsager til, at vi har taget dette brand ind på vores website. GreyLime, som er af dansk oprindelse, laverer powerbanks i mange størrelser, designs og med en bred vifte af power. Du kan med andre ord både få powerbanks til de korte ture, som dækker en enkelt opladning, men også powerbanks, der eger sig specielt godt til f.eks. festivals hvor du har brug for 4-6 opladninger af din smartphone.

GreyLime er især kendt for powerbanken ved navn Power Stone. Power Stone har vundet guld i Bl.a. POLITIKEN og Ekstra Bladet, samt sølv i Jyllands Postens store tests. Brandet er for alvor ved at få hul til markedet og derfor skal du ikke snydes for deres unikke sortiment, der dækker langt de fleste behov hos den almene forbruger.

Er du på udkig efter en powerbank, der kan lidt af hvert, når det kommer til design, performance og størrelse, så er GreyLime powerbanks et supergodt bud. Vi følger naturligvis udviklingen i deres produkserie tæt og vil løbende udvide udvalget af powerbanks fra GreyLime.

Viser 1–20 af 31 resultater