Det er ikke lige meget hvor mange milliampere din powerbank har. Milliampere er nemlig med til at definere hvor hurtigt og effektivt, din powerbank lader op og i hvilket omfang, din enhed, herunder smartphone, tablet eller desktop, kan følge med. Her på siden finder du powerbanks, der befinder sig i klassen med 10.000 mAh.

Hvad betyder mAh?
Forkortelsen mAh står for milliampere i timen og er den enhed, der angiver, hvor lang tid (pr. time) en powerbank kan levere en vis strømmængde (mAh). En standardadapter med en smartphone har et output på 1.000 mAh. Når du oplader din smartphone i en time, indeholder din smartphone altså 1.000 mAh. Med en powerbank på 10.000 mAh kan du derefter oplade din smartphone 10 gange.

Der er forskel på powerbanks. Hver powerbank har sin egen kapacitet, som viser, hvor ofte dine elektriske enheder kan lades af en powerbank. En powerbank med mere kapacitet (mAh) kan derfor oplade dine enheder oftere, sammenlignet med en powerbank med mindre kapacitet – altså færre mAh. Nogle elektriske apparater bruger mere strøm og kræver derfor en oplader med højere kapacitet. For eksempel er en 40.000 mAh powerbank velegnet til at oplade din Macbook eller Laptop, hvor en powerbank på 10.000 mAh ikke er egnet til dette formål, men derimod er ideel til at lade din smartphone op til flere gange.

Hvor ofte kan jeg oplade min telefon med en powerbank?
Hvor mange gange du kan oplade din smartphone, tablet eller laptop med en powerbank afhænger af batteriets kapacitet. Du kan nemt beregne, hvor ofte dine enheder kan oplades i en powerbank, når du adskiller powerbankens kapacitet fra kapaciteten på din enhed. For eksempel, hvis kapaciteten på en smartphone er 5.000 mAh og powerbanken er på 10.000 mAh. Kan du dele de 10.000 mAh i 2 – dermed kan powerbanken i dette eksempel lade din smartphone 2 gange.

Viser alle 15 resultater