RAVPower er, hvis ikke det hurtigst voksende brand indenfor powerbanks, så et af dem. RAVPower blev etableret i 2011 og har lige siden sin fødsel ligget side om side med den amerikanske gigant, ANKER, der også leverer nogle af de bedste powerbanks på markedet.

RAVPowers sortiment er spækket med kvalitetspowerbanks, der benytter sig af alle de nyeste teknologier, som f.eks. Qualcomm Quick Charge, USB-C PD og iSmart. Sidstnævnte er RAVPowers eget patenterede teknologisystem, der virkelig formår at levere den ypperste performance, når det kommer til opladning af smartphones, tablets eller laptops. Derudover er flere af deres powerbanks udstyret med Qualcomm Quick Charge teknologien, der kan give dig helt op til 80% hurtigere opladning af dine enheder. Som om det ikke skulle være nok, kommer langt de fleste af RAVPowers powerbanks med den globale USB-C standard. Dette gør at de især passer godt til de nyeste smartphones, samt Apples nyeste laptops, der anvender netop USB-C.

Med en powerbank fra RAVPower er du altid sikret hurtig og effektiv strøm lige ved hånden, samtidig med, at du kan nyde det lækre design og de komfortable størrelser, deres powerbanks kommer i.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.